fbpx
skip to Main Content

Kom på Ethno i höst!

För andra året i rad tvingades vi ställa in Ethno i somras. Men skam den som ger sig – nu när pandemin kanske börjar släppa taget och allt fler blir vaccinerade så kanske man kan genomföra ett Ethno i år i alla fall?

Sagt och gjort – nu gör vi ett försök med alla tiders första Ethno i november – Autumn Ethno!

Vi kommer att hålla till på fina Rättviksgården under höstlovet, 31/10 – 8/11, söndag till söndag, och vi kommer att ha ett tak på 40 deltagare. Detta gör att alla kommer att kunna bo i  trebäddsrum i riktiga sängar – lakan ingår dessutom till alla deltagare!

Vi sänker också åldersgränsen tillö 15-25 år så att du som är något år för ung för stora Ethno nu får en chans att testa hur det är på ett lite mindre Ethno än det vi gör på somrarna.

Tre artistiska mentorer (eller ledare) kommer att hålla er i handen under veckan, Peter Rousu, basist och gitarrist från Vikarbyn med många års erfarenhet från framför allt Ethno on the road, Nina Pérez, fiolspelkvinna från Karlstad, känd från bandet Mp3 bland annat och med många ethno bakom sig som ledare, och till slut Maimu Jögeda, ung dragspelare från Estland, ledardebutant på Ethno Sverige men med erfarenhet från flera andra Ethno. Ett spännande gäng!

Under veckan blirdet antagligen inte mycket bad i Siljan eller jam på Långa bryggan. Vi bjuder i stället på mys med levande ljus, en massa spel i något av de tre husen vid disponerar, filmkväll, kanske ethno quiz samt ett antal överraskningar som gör den här veckan minst lika minnesvärd som den om sommaren.

Anmälan på www.ethno.se – och senast 1 oktober tack! På ethno.se finns också mer info om Autumn Ethno.

PS: Vi följer förstås utvecklingen av pandemin liksom alla restriktioner och rekommendationer som Folkhälsomyndigheten utfärdar. Vi kommer att testa alla, svenskar som utlänningar, som inte är fullt vaccinerade vid ankomst. Skulle pandemin växa så kommer Ethno att ställas in. Alla inbetalda avgifter betalas självfallet tillbaka.

Back To Top