fbpx
skip to Main Content
Foto På FolkUngar

FolkUngars sommarläger 2019


Gammal som ung – Spela med FolkUngar

Ta med mamma, pappa, farmor eller morfar på kurs. Spel, sång, bus och trams utlovas. Inga förkunskaper behövs. För tanken med här kursen är att den ska vara något man gör tillsammans, barn och vuxna. En vuxen kan komma med flera barn, och vice versa.

Ledare för den här kursen är FolkUngar – alltså Anders Kråkan Ågren, Lotta Andersson, Eiwor Kjellberg och Ian Carr vilket betyder att det både blir spel och sång i massor! Och dans, lek och hoppsa, som är något av FolkUngars specialitet.

FolkUngar har instrument till alla, du behöver alltså inte ta med ett eget. De kommer med förstämda små fioler och guitaleles – små gitarrer – så att alla ska kunna vara med på en gång.

Exakt upplägg är inte klart men att ni  kommer att spela, tramsa och sjunga mycket, står utom allt tvivel. Förmodligen blir det också lek, både inne och utomhus. Oömma kläder är bra att ta med, både för inomhus- och utomhusbruk.

Kursen vänder sig till barn 6 – 11 år och vuxna som är hur gamla som helst.

I kursavgiften ingår kurs i 1 1/2 dag, kaffe/dricka och bulle eller frukt under kurstid och annat kul.

Kurstider: Fredag 28 juni kl 9.30-16.30 & Lördag 29 juni kl 9.30-14 + kursavslut. Kursslut: I samband med stämman lördag den 29 juni kl 15.

Mat beställer ni separat här. Bör göras senast 15 juni.

Boende – återkom hit, vi håller på att deala bra priser i Leksand!

Kursen arrangeras av Folkmusikens hus i samarbete med Leksands spelmansstämma och Dalarnas spelmansförbund med stöd av studieförbundet Bilda.

Här görs anmälan från 4 februari!

Laddar Karta...

Datum/Tid
Datum: 28 juni 2019 - 29 juni 2019
Tid:09:30 - 16:30

Plats
Kreativa huset

Typ av evenemang

Back To Top