fbpx
skip to Main Content
Foto På Erlend Viken Trio

Mat och Musik med Erlend Viken trio


Välkommen på en konsert som är gratis för dig som är medlem, om gärna ser vi att du deltagit på årsmötet samma dag, kl 14 på Folkmusikens hus. Är du inte medlem så är du mycket välkommen ändå – Erlend Viken Trio räknas idag till en av Norges främsta trios.

Även om konserten är gratis för dig som är medlem behöver vi ändå veta hur många som kommer, så boka nedan. Och är du inte medlem så får du betala 160 kr. Medlemskap kostar 150 kr och kan göras här.

kl 18 Denna kväll dukar vi också upp till en tvårätters-middag. Du behöver inte äta men det ju fint och härligt att få äta tillsammans. Hotellet erbjuder också en hotellnatt till fint pris. Hela erbjudandet finns här nedan.

Erlend Viken Trio
En av Norges hetaste grupper de senaste åren är Erlend Viken trio och vi är mycket glada att de kommer till oss denna kväll. Trion består av Erlend Viken på fiol och hardingfela, gitarristen Marius Graff och kontrabasisten Sondre Meisfjord. Dessa tre släppte en platta förra året som heter Fete slåtta, lätt översatt till fantastiska låtar eller feta låtar som andra kanske skulle sagt.

Hanna Lenandersson, musiktidningen Liras recensent, skriver i recensionen om Fete slåtta “Jämfört med tidigare album är känslan mer ruffig och kanske något råare, men den (ibland förstärkta) trion gör det otroligt svängigt. Soundet är något slags garagefolk som låter medvetet opolerat, men samtidigt med ett allvar och en eftertanke som hörs hela vägen ut. När Erlend Viken Trio ska spela live är jag först med att köpa biljett!”.

Upplägg för kvällen: Baren öppnar kl 16, middag kl 18, konsert kl 19.

BOKA HÄR

Med stöd av Studieförbundet Bilda Mitt och Region Dalarna.

Laddar Karta...

Datum/Tid
Datum: 22 april 2023
Tid:18:00 - 21:00

Plats
Hotell Lerdalshöjden

Typ av evenemang

Back To Top