fbpx
skip to Main Content
Foto På Sofia Sandén

Sångkurs med Sofia Sandén


Välkommen på sångkurs med Sofia Sandén! En kurs för dig som gillar att sjunga och som vill prova på olika inriktningar inom folksång både vad gäller repertoar/stilkännedom och gestaltning.

Sofia Sandén lär ut olika repertoar som t.ex. lyriska visor, vispolskor, folkliga koraler och vallvisor. Sångerna som lärs ut tar delvis avstamp i visor efter traditionsbärare från Leksand. Du kommer få testa lättare form av flerstämmighet och improvisation inom folksång men du kommer också att få verktyg till din egen röstutveckling. Sofia jobbar inte med noter utan alla sånger lärs ut på gehör!

Sofia Sandén sjunger i grupper som Sångsystrar och Ranarim och undervisar bl a på Kungl. Musikhögskolan i Stockholm och på Malungs folkhögskola.

Kurstider: Fredag 28 juni kl 10-17 – lördag den 29 juni kl 10-13
Lokal: Oklart men kommer meddelas innan kursen startar.

I kursavgiften ingår kurs i två dagar, spelmansstämma, kaffe/the under kurstid. Är någon mycket allergisk kan det vara bra att ta med eget tilltugg. Gluten- och lactosfria alternativ kommer att finnas.

Mat
Är kanske enklast att ta med, det finns matsal och pentry med spis och microvågsugnar. Det finns dock fullt av matställen i Leksand.

BOKA HÄR!

Kurs i samarbete med Studieförbundet Bilda MItt.

Stämmoveckan LogoEtt evenemang under Stämmoveckan

Laddar Karta...

Datum/Tid
Datum: 28 juni 2024 - 29 juni 2024
Tid:00:00

Plats
Kreativa huset

Typ av evenemang

Back To Top