fbpx
skip to Main Content
Foto Groupa

Inställt: Kurs med Groupa


Passa på passa på! Groupa är i Rättvik och gör tre separata kurser.

Terje Isungset
Rytmik är en av hörnstenarna i alla typer av musik och för alla instrument. Denna workshop vänder sig till dig som vill jobba med att träna och utveckla din rytmik oavsett vilket instrument du spelar. På ett lekfullt sätt använder vi kropp, fot, händer och röst. Vi kommer att fokusera på rytmer i allmänhet och arbetar med koordinering och allmän rytmträning. Du behöver ha hållit på med musik och inte vara nybörjare.
OBS! Även dansare kan gå kurs för Terje!

Jonas Simonson
Workshop för blåsare och andra. Oavsett vilket instrument du spelar kan du vara med i denna workshop. Spelar du blåsinstrumet får du möjlighet att ytterligare fundera kring hur du som blåsare kan använda olika spelsätt och spelstilar. Jonas kommer att lära ut några olika typer av låtar. Bl.a spelar vi en vallåt och jobbar med vallåtsimprovisation. Vi arbetar med artikulation, sväng och tränar på lyssnande och samspel inom en grupp.

Mats Edén
Workshop för stråkmusiker och andra erfarna instrumentalister. Du får lära dig västvärmlandska låtar och låtar efter Lejsme Per. Ni jobbar med rytmik och stråkmönster för dessa låttyper. Ni får också spela med omstämning till A-bas och jobba med spel i oktaver (grovt och grant).

Här kan du anmäla dig till kursen!

I samarbete med Bilda Mitt.

Laddar Karta...

Datum/Tid
Datum: 01 oktober 2017
Tid:10:00 - 14:00

Plats
Folkmusikens hus

Typ av evenemang

Back To Top