fbpx
skip to Main Content

Ethno – världens konsert!


Under tiden 27 juni till och med 5 juli äger årets Ethnoläger rum i Rättvik. Då kommer cirka nittio unga folkmusikanter från Europa, Afrika, Asien och Amerika för att under åtta intensiva dagar lära varandra låtar, vidga sina vyer musikaliskt och medmänskligt och förstås skaffa sig vänner för livet. Ethno har sedan starten i Falun 1990 spridit sig över världen – idag finns över 40 Ethno i fem världsdelar!

Torsdag 4 juli blir det en närmast magisk finalkonsert i Rättviksparken men innan dess kan man höra Ethno på Bingsjöstämman och i mindre konstellationer i Rättvik.

Vi lovar en spelglädje som smittar, en lyckokick som får dig att dansa hemåt i sommarkvällen i en mystisk sjutakt, sjungandes på ett okänt språk. Jorden runt på två hänförande, lyckliga och helt unika timmar!

Välkommen du också, och ta med dig alla du känner!

Ethno 2024 arrangeras av Folkmusikens hus i samarbete med och med stöd av Rättviks kommun, Region Dalarna, studieförbundet Bilda, Sveriges Spelmäns Riksförbund, Folk You och Jeunesses Musicales International. Läs mer på www.ethno.se

Ethno Sweden är medlem i nätverket Ethno World.

BOKA HÄR

Stämmoveckan LogoEtt evenemang under Stämmoveckan

Laddar Karta...

Datum/Tid
Datum: 04 juli 2024
Tid:19:30 - 21:30

Plats
Rättviksparken

Typ av evenemang

Back To Top