fbpx
skip to Main Content
Bild På Västanå Teaters Eddan

Teaterresa till Västanå teater: Eddan


Välkommen till sommarens teaterupplevelse! Teaterföreningen Paraden i Leksand har bokat 50 biljetter till söndagen den 18 augusti kl. 16.00, och du erbjuds att följa med på färden!

Mer om föreställningen nedan!

Kl 9 Vi åker med buss från från Kulturhuset i Leksand, äter lunch på Ulvsby Herrgård i Sunne, åker till Berättarladan och lyssnar på regissören Leif Stinnerbom som berättar om föreställningen för oss.

Kl 16.00 ser vi Eddan. Mat finns att förbeställa till pausen för de som önskar. Det finns också en cafeteria för de som hellre vill gå dit.

Kl 19.30 Hemresa direkt efter föreställningen – bara att kliva in i bussen.

Anmäl dig här senast 1 juli

Välj ett alternativ, skriv namn, mailadress och mobilnr. Betala in avgiften till Paradens bankgiro 5813-7332 eller swischa till 123 652 5315.

(Biljetterna säljs endast som en paketresa)

Obs! Anmälan är giltig när pengarna är inbetalda. Först till kvarn!

Paket  1

Resa 250 kr

Gemensam bufélunch Ulvsby Herrgård 169 kr

Teaterbiljett (grupprabatt)  415 kr

Mat i pausen 150 kr (vi förbeställer)

Summa: 984 kr

 

Paket  2

Resa med buss 250 kr

Gemensam buffélunch Ulvsby Herrgård 169 kr

Teaterbiljett 415 kr

Summa:  834 kr

Mer info: Ingrid.leander@gmail.com

Om Den poetiska Eddan: 

Västanå Teater är oerhört stolta och glada att för första gången presentera en text av Jon Fosse på Berättarladans scen: hans version av Den Poetiska Eddan.

Eddan bygger på en samling nordiska kväden och verser, som huvudsakligen anses vara tillkomna i Norge och på Island under åren 800-1000. Det är mytologiska berättelser burna av ett fantastiskt språk, äventyr med gudar, jättar, dvärgar och andra varelser. Det är mustiga sagor om skapelse och undergång, där humorn och visheten går hand i hand.

Den poetiska Eddan, i Jon Fosses version, är ett spännande, poetisk och sällsamt verk, som skapat för Västanås Teaters spelstil, där musiken och dansen är en organisk och integrerad del av berättandet.

Paraden i samarbete med Folkmusikens hus!

Laddar Karta...

Datum/Tid
Datum: 18 augusti 2019
Tid:Hela dagen

Plats
Västanå teater

Typ av evenemang

Back To Top