fbpx
skip to Main Content
Foto Lyset I Forsen

Jubileumsfest med Lyset i forsen och Öst&Väst


Kära medlem, välkommen på en medlemsfest som inte blir som vi tänkte men nu bär det av! Folkmusikens hus fyller 20 år i år och vi vill fira det med er!

Konserten bjuder vi på om du är medlem men vi behöver ändå veta hur många som kommer. Och är du inte medlem så får du betala 160 kr för fantastisk dubbelkonsert med Lyset i forsen och Öst & Väst. BOKA HÄR – såväl medlem som ickemedlem!

Lyset i forsen
Tre fioler bjuder på ren och skär fiolpower – med kraft, intensitet och ordentligt sug i tretakten! Lyset i Forsen består av Emma Lagerberg, Lovisa Risinger och Thea Åslund som tillsammans i ett tätt och porlande samspel blandar vemodig visa, mäktiga polskor och discoriff.

I ett folkmusikaliskt landskap flätas fioler och röster samman i ett tätt samspel som ger dynamik åt gamla synsätt och bjuder upp fantasin. Lekfullt och utmanande tänjer trion gränserna mellan nyskrivet, oskrivet och sedan länge skrivet.

Foto på Anders Almlöf, Täpp Ida Almlöf, Johan Nylander & Täpp Jenny Nylander
Öst & Väst
är inga mindre än Nedre Gärdsjöspelmännen Anders Almlöf, Täpp Ida Almlöf, Täpp Jenny Nylander och Johan Nylander. De spelar spelmansmusik i tretakt från öst och väst. Rättviks och Bingsjöpolskor, springlekar från Malung och Rörospols i en skön mix. Vi vågar inte uppmana till dans men kroppen kommer knappt att kunna sitta stilla!

 

Mat och logi-erbjudande:
Beställ tvårätters middag, som äts innan konserten börjar, för 395 kr. Restaurangen öppnar kl 18.
Om du vill bo kvar över natten så får två personer, i dubbelrum, äta och bo för 795 kr/person. Frukost ingår i priset.
Om du vill bo i enkelrum så kostar boende och mat 1220 kr. Frukost ingår i priset.
Hotell Lerdalshöjden: info@lerdalshojden.se eller ring 0248-511 50.

Laddar Karta...

Datum/Tid
Datum: 24 oktober 2020
Tid:20:00 - 23:30

Plats
Hotell Lerdalshöjden

Typ av evenemang

Back To Top