fbpx
skip to Main Content

LÖRDAG 13 NOVEMBER 2021, KULTURHUSET tio14

Ja, ’Natta’ är tillbaka och vi hoppas att pandemin håller på att släppa sitt grepp. Vi välkomnar alla vaccinerade folkmusikentusiaster från när och fjärran att komma och lysa upp höstmörkret tillsammans med bland andra Kolonien, Lena Jonsson trio, några av Sveriges bästa knäppinstrumentalister, solister och smågrupper, spelmanslag och utbildningar m fl…

Vi kommer att jamma i korridorer och hörn, lyssna på konserter, träffa folk, njuta av mat och dryck. Allt är nästan som vanligt men det blir lite mindre dans eftersom den stora dansscenen inte är tillgänglig i år.

10.00-17.00 Workshops
15.00-18.00 Pubjam på stan
19.00-00.00 Tre scener, musiker från när och fjärran!

Faluns roligaste inomhusstämma. Kom dit, alla är där!

Prova på polska!

Bingsjöstämman 6 juni kl 16:00 En snabbkurs för polskenybörjarna! Få med dig grunderna i stämmans absolut vanligaste dansform. Polskan är…

Läs mer

Rabatt på First Hotel Grand

I samarbete med First Hotel Grand erbjuds Folkmusiknattas gäster ett förmånligt pris på hotellrum. Bokningar till avtalspris görs direkt på First Hotel Grands hemsida eller direkt till hotellet. För att avtalspris ska utgå måste koden FHCFMUSIK anges vid bokning.

Enkelrum standard 750 kr
Dubbelrum standard 850 kr

Priserna inkluderar frukostbuffé, Wi-Fi, gym samt moms

Boka på telefon 023-79 48 80 eller via First Hotel Grands hemsida.

Masslogi under Folkmusiknatta

Arrangerar gör Folkmusikens hus i samarbete med FaluFolk musik & dans, Studieförbundet Bilda Mitt, Högskolan Dalarna, Dalarnas spelmansförbund, Falu spelmanslag och Falu kommun.

Back To Top