skip to Main Content

Livestream från Kulturhuset Tio14

Lördag 7 november, Kulturhuset Tio14

I dessa coronatider kan vi förstås inte ha en ”vanlig” Folkmusiknatta, men vi vill i alla fall visa att vi inte har helt har kapitulerat för viruset! Vi vässar för en fantastisk Folkmusiknatta 2021 och under tiden bjuder vi på ”ovanlig Folkmusiknatta” i år.

Lördag 7 nov bjuder vi på ”Coronasäkrade” konserter. Tyvärr innebär det bl a att vi bara får ta in 50 personer i publiken, så var snabba att beställa biljetter här nedan. Dagen kommer att fyllas av konserter med Kolonien, Nordic Resonance, Konservatoriets folkmusiklinje, Konservatoriets spelmanslag, elever vid Falu kulturskola samt barnföreställningar och på söndagen kan man gå på onlinekurs i stämspel!

Vi kommer att livestreama konserterna med Kolonien och Northern Resonance så att även du som inte får tag på en biljett får du chansen att se och höra våra konserter. Livestreamarna kommer du att hitta på denna sida.

Välkomna, både ni som får biljett och ni som kollar på stream!

Biljett till konsert med Kolonien här – OBS! Inställd pga sjukdom
Biljett till konserten med Northern Resonance här

Arrangeras av Folkmusikens hus i samarbete med FaluFolk musik & dans, Falu spelmanslag samt Bilda Mitt med stöd av Falu kommun.

Back To Top