skip to Main Content

Fredag 9 november kl 19, Geschwornergården, Falun
Lördag 10 november, hela dagen, hela Falun

Folkmusiknatta är Dalarnas roligaste inomhusstämma/festival med musik från fem scener. Programmet för årets Folkmusiknatta växer fram så smått under närmaste tiden men klart är att det blir Förnatta på Geschwornergården under fredagskvällen med GKN5, Natta på stan under lördag eftermiddag med såväl barnföreställningen Långt bort i skogen på Gamla Elverket, underhållning i en av Faluns gallerior samt jam på Kopparhatten, Bishops Arms och Kings Arms. Under dagen blir det också workshops på Kulutrhuset Tio 14. Nedan hittar du info om program, boende, kurser och möjligheten att vara funktionär. Tryck på de röda knapparna så kommer du vidare!

Kl 18 den 10 nov slår Folkmusiknatta upp portarna på Kulturhuset Tio14 och det blir en precis lika fantastisk kväll med spel, dans, mat och dryck som vanligt!

Biljetter
Du kan köpa biljett till hela helgen här!
Vill du bara ha biljett till lördagen köper du det här!

Folkmusikens hus i samarbete med FaluFolk musik & dans, Falu spelmanslag samt Bilda Mitt med stöd av Falu kommun.

Efter succén med Förnatta förra året laddar vi nu om och tar repris! Fredagen 9 november är du välkommen att värma upp inför Folkmusiknatta på det bästa sätt vi kan komma på.

God mat, dryck, buskspel och dans på Geschwornergården uppe vid Falu Gruva tillsammans med stekheta GKN5. Spelkvinnan Guro Kvifte Nesheim har med sin kvintett på kort tid slagit publiken med häpnad och nu kommer de till oss.

Mer info 

Folkmusiknatta_bild

På Geschwornergården kan du, förutom att lyssna och dansa till GKN5, även spela själv, dansa en trappa upp, äta god mat och hänga med kamrater.

Geschworner öppnar kl 19, konsert kl 20, övriga lokaler är öppna hela kvällen för spel och dans!

Foto på Ethno on the road

Under lördagen blir det kurser och workshops för unga och gamla – i spel, dans och sång på Kulturhuset tio14. Du får också chans att spela själv under Natta på stan på pubarna Kopparhatten, Bishops Arms och Kings Arms, kl 15-18.

På bilden ser du årets upplaga av Ethno on the road. Kom och workshopa med dem!