fbpx
skip to Main Content

Symbio först ut på scen

Hösten rivstartar med duon Johannes Geworkian-Hellman och LarsEmil Öjeberget, årets nykomlingar på Folk & Världsmusikgalan 2016.  Med stark scenisk närvaro och en magisk mix av vevlira, dragspel, lekfullt, energiskt och nära samspel skapar Symbio ny musik med ett varmt uttryck. Med många egna låtar, framförda med både allvar och glädje berättar duon personliga och levande historier genom musiken. Symbio har bland mycket annat under året gjort succé på Manifestgalan i Stockholm, Celtic Connections i Glasgow och den stora festivalen i tyska Rudolstadt.

Onsdag 4 september kl 19 spelar Symbio på Folkmusikens hus. Från klockan 17.30 spelar ungdomar från musikskolan under insläppet. Och dagen därpå är det två skolkonserter i huset med Symbio.

Söndag 27 oktober kommer Trio del Norte med eldig flamenco till Rättvik, den 1 november gästas huset av unga musikanter i Ethno on the road och den 5 november kommer Erik Rydvall, nyckelharpa, Olav Luksengård Mjelva, hardangerfiol och Kristine West, blockflöjter, för ett unikt gästspel. Biljetter går att köpa i vår reception eller i webbutiken på folkmusikenshus.se.

Back To Top