fbpx
skip to Main Content
Foto Batch Gueye

West African Cultural Retreat


Sabar Family och kursgården Lindsberg, i samarbete med Folkmusikens Hus & Bilda, välkomnar alla till en själavårdande helg fylld av dans, sång, yoga, och god mat. Det blir även fantastisk konsert i det mäktiga trapphuset och filmvisning i Lindsbergs egna lilla bio.

Våra lärare för helgen, gruppen Sabar Family, är Batch Gueye (UK/SEN), samt hans bröder Mor Ngom (SWE/SEN) , Masse Gueye (FR/SEN), Dawcoumba Diop (SWE/SEN) och Dembis Thioung (UK/SEN). De är alla professionella dansare och musiker, och samtliga är uppvuxna i Senegal men har flyttat till olika delar av Europa för att föra sin konst vidare. Fördjupade presentationer kommer!

Hålla till kommer vi göra på Lindsbergs kursgård utanför Falun, i natursköna Dalarna. På Lindsberg kommer ni bo mysigt och bekvämt i delade rum och här serveras fantastiskt god vegetarisk kost med en touch av Västafrika. Då flera av våra dansare vid tiden för evenemanget just kommit tillbaks från Senegal, kommer ni förstås erbjudas Kaffe Touba tills ni storknar.

Mer om hela helgen kan läsa här!

Laddar Karta...

Datum/Tid
Datum: 10 februari 2017 - 12 februari 2017
Tid:Hela dagen

Plats
Kursgården Lindsberg

Typ av evenemang

Back To Top