fbpx
skip to Main Content

Inställt: UngtFolk-läger på Stiftsgården


På grund av Corona-viruset och smittorisken är det osäkert om årets läger blir av eller flyttar till hösten. Vi har tittat på möjligheterna att genomföra lägret runt okt-nov om vi måste avblåsa lägret i maj. Beslut fattas senast 9 april.

 

Välkommen på läger 9-10 maj!

En av de mest uppskattade aktiviteterna inom UngtFolk är lägret på Stiftsgården i Rättvik. Här blandas intensiva spelpass med god mat, lek och korvgrillning. Under två dagar får vi träffa fem spelsugna lärare och allt avslutas med en konsert i kapellet innan man åker hem med kappsäcken proppfull med nya låtar.

Kursen kostar 500 kr om du är medlem i Dalarnas spelmansförbund och 700 kr om du inte är det. I avgiften för lägret ingår mat, boende och undervisning. Här kan du bli medlem: Bli medlem

Vi bor i våningssäng i Stiftsgårdens fina lägergård och man får ta med sig egna lakan och handduk. Du förväntas kunna hantera ditt instrument och att du är beredd att lära dig på gehör, genom att lyssna/titta/härma. Det kommer finnas en nivå för de som inte spelat så länge, en medelnivå och en avancerad nivå. Du kommer att få med dig noter hem från lägret men det är också bra att ha med något att spela in på!

Anmälan för lägret hittar du HÄR!

Laddar Karta...

Datum/Tid
Datum: 09 maj 2020 - 10 maj 2020
Tid:Hela dagen

Plats
Stiftsgården

Typ av evenemang

Back To Top