fbpx
skip to Main Content
Foto På Trio Törn

Trio Törn


Trio Törn är ett möte mellan tre starka personligheter med rötterna i den svenska folkmusiken. Med den unika sättningen fiol, cello och nyckelharpa experimenterar de ständigt med instrumentens möjligheter och provar gång på gång traditionens gränser.

Tänk dig en stund av vild frihet och stilla andrum, en stund av triggande spänning och intensiv kontakt. Och nu, tänk dig detta i all sin enkelhet. Trio Törn tror på att utveckling sker genom utmanande av gränser, att nya höjder nås genom kreativt skapande med det starka uttrycket som drivkraft.

När trion sätter ton uppstår en blandning av färgstarka melodier, fängslande harmonier, ohämmat sväng och innerlighet, allt i en levande enhet.

Pressröster:

De skickliga unga musikerna visade upp en förbluffande mogenhet och musicerade intensivt och dynamiskt. Trion har en fantasifull och färgrik egen repertoar som ofta bygger på ett oemotståndligt groove.

– Hufvudstadsbladet

”Denna kombination av otroligt begåvade musiker har resulterat i kompositioner som inte är av denna värld.” – Musikmagasinet Lira

Medverkande
Olof Kennemark violin
Klara Källström cello

Petrus Dillner nyckelharpa

Ett arrangemang under Stämmoveckan.

Laddar Karta...

Datum/Tid
Datum: 09 juli 2021
Tid:16:00 - 17:00

Plats
Alfvéngården

Typ av evenemang

Back To Top