fbpx
skip to Main Content

TRADiMALUNG 2024


INu blir det äntligen klackarna i taket igen! Malungs folkhögskola, Sunne Danshus, Folkmusikens hus och Malung-Sälens kommun – välkomnar såväl dig som redan älskar att lyssna och dansa till låtspel med solo- och duospelmän och dig som kanske inte mött varken dansen eller musiken förr men tänker att du är ju intresserad av musik eller dans och förmodligen just därför vill ge det här en chans – för vad kan gå fel?

Vem du än är så tror TRADiMALUNG att du kommer att gilla att möta några av Sveriges mesta dansspelmän, gungande dansgolv och superba danspedagoger och det i en kommun som en gång om året drar ihop den största dansbandsfestivalen i Sverige. Vägarna dit är uppåkta, det är bara att följa spåren.

TRADiMALUNG tror också att du som enbart är intresserad av att lira själv gärna kommer. Malungs folkhögskola är ju känt för att vara ett folkmusikaliskt Mecka med plats för alla låtspelande själar som söker sig dit. Plats för eget spel finns det gott om, och dessutom möjlighet att själv spela till dans.

TRADiMALUNG har i år bjudit in följande spelmän:
Kjell-Erik Eriksson – fiol
Anna Kristina Widell – nyckelharpa
Anders Larsson – röst
Guro Kvifte Nesheim – hardingfela
Maria Röjås – röst
Anders Almlöf – fiol
Emma Ahlberg Ek – fiol

Förutom stjärnorna ovan finns både Malungs Folkhögskolas, Folkmusikens Hus och Sunne Danshus medarbetare på plats för att ge både konserter och workshops. Bl a Adrian Jones, Anna Öberg, Jonas Brandin, Brita Ström, Jon Holmén, Ann-Sofi Nilsson, John Goodacre, Jon Holmén samt Martin och Lotta Eneling.

TRADiMALUNG är en helt vanlig folkmusikfestival men utan arrad musik, stora scener eller maffig teknik men med plats för det småskaliga samspelet, den intima dansen och nära uttrycket. Kom du också!

LOGI- OCH MAT:
*Malungs folkhögskola har sovsal och camping. För bokning av logi och /eller matpaket kontakta info@malungsfolkhogskola.se och tel. 0280-14300, senast 26 april. .
*Logi kan även bokas på Malungs Camping (som även är Malungs Turistbyrå) tel. 0280-18650.

BOKA FREDAGSBILJETT HÄR

BOKA LÖRDAGSBILJETT HÄR

BOKA HELHELGSBILJETT HÄR

Här kan du läsa allt det senaste: www.tradimalung.se

Arrangerar gör Malungs folkhögskola i samarbete med Folkmusikens hus och Sunne danshus med stöd av Malung-Sälens kommun.

Laddar Karta...

Datum/Tid
Datum: 17 maj 2024 - 18 maj 2024
Tid:Hela dagen

Plats
Malungs folkhögskola

Typ av evenemang

Back To Top