fbpx
skip to Main Content
Header För TRADiMALUNG

TRADiMALUNG 2023


Nu blir det äntligen klackarna i taket igen! Malungs folkhögskola, Sunne Danshus, Folkmusikens hus och Malung-Sälens kommun – välkomnar såväl dig som redan älskar att lyssna och dansa till låtspel med solo- och duospelmän och dig som kanske inte mött varken dansen eller musiken förr men tänker att du är ju intresserad av musik eller dans och förmodligen just därför vill ge det här en chans – för vad kan gå fel?

Vem du än är så tror TRADiMALUNG att du kommer att gilla att möta några av Sveriges mesta dansspelmän, gungande dansgolv och superba danspedagoger och det i en kommun som en gång om året drar ihop den största dansbandsfestivalen i Sverige. Vägarna dit är uppåkta, det är bara att följa spåren.

TRADiMALUNG tror också att du som enbart är intresserad av att lira själv gärna kommer. Malungs folkhögskola är ju känt för att vara ett folkmusikaliskt Mecka med plats för alla låtspelande själar som söker sig dit. Plats för eget spel finns det gott om, och dessutom möjlighet att själv spela till dans.

TRADiMALUNG har i år bjudit in följande spelmän:
Elin Jonsson
Mats Edén
Josefina Paulsson
Ellika Frisell & Rafael Sida
Mattias Helje

Jo Asgeir Lie

Läs mer om alla artisterna här!

Förutom stjärnorna ovan finns både Malungs Folkhögskolas, Folkmusikens Hus och Sunne Danshus medarbetare på plats för att ge både konserter och workshops. Bl a Adrian Jones, Maria Röjås, Anna Öberg, Jonas Brandin, Brita Ström, Jon Holmén, Ann-Sofi Nilsson, John Goodacre, Ola Bäckström, Jeanett Rousu samt Martin och Lotta Eneling.

TRADiMALUNG är en helt vanlig folkmusikfestival men utan arrad musik, stora scener eller maffig teknik men med plats för det småskaliga samspelet, den intima dansen och nära uttrycket. Kom du också!

PROGRAM

Återkom hit vi jobbar för högtryck med programmet nu.

Du kan dock boka biljett så länge:

BOKA HELHELGSBILJETT

BOKA FREDAGSBILJETT

BOKA LÖRDAGSBILJETT

Logi- och mat:

  • Malungs folkhögskola har ett begränsat antal dubbelrum samt sovsal och camping. För bokning av logi och /eller matpaket kontakta info@malungsfolkhogskola.se och tel. 0280-14300.
  • Logi kan även bokas  på Malungs Camping (som även är Malungs Turistbyrå) tel. 0280-18650.
  • Sista dag för bokning gällande mat är 28 april.

Arrangerar gör Malungs folkhögskola i samarbete med Folkmusikens hus och Sunne danshus med stöd av Malung-Sälens kommun.

Laddar Karta...

Datum/Tid
Datum: 12 maj 2023 - 13 maj 2023
Tid:Hela dagen

Plats
Malungs folkhögskola

Typ av evenemang

Back To Top