fbpx
skip to Main Content
Foto På Tibble Transsibiriska

Inställd konsert: Tibble Transsibiriska


Vi försökte men måste konstatera att vi inte kan fullfölja våra önskningar den här gången heller! Vi måste ställa in konserten … Vi tar nya tag 2021. Vi ses då hoppas vi!

Välkommen på ännu en helkväll på Hotell Lerdalshöjden. Kombinera jultallrik med supersjysst partymusik!

Tibble Transsibiriska är ett av Sveriges största och i särklass mest uppskattade gypsy/ balkan-band, som fått publiken att dansa hejdlöst både i Sverige, Europa och Kina. Med rötter i svensk musik och en stor passion för romsk musiktradition och Balkanmusik, skapar de ny musik som vittnar om kraften i att hämta inspiration över kulturella gränser!

Med rötter i svensk musik och en passion för romsk musiktradition från Ryssland och Balkan, skapar dessa skickliga musiker ny musik som inte bara får publiken att dansa hejdlöst utan också visar dem kraften i att hämta inspiration över kulturella gränser!

Deras originalkompositioner är laddade med energi. Några är tunga och känslosamma medan andra är snabbare med ett oemotståndligt sväng. Som liveband chockar Tibble Transsibiriska med otrolig energi. Finns inget dansgolv så dansar man på borden!

Tibble Transsibiriska var 2016 års vinnare av det prestigefyllda priset Dalecarlia Music Awards, i kategorin bästa folkmusik. Man var även nominerad i samma kategori 2018.

Tibble Transsibiriskas andra album ”DUJ” mottog fina recensioner i världsmusiktidningar. fRoots kallde det för “ett av årets mest spännande album”. Samma album hamnade på radiolistan Transglobal World Music Chart och har spelats på radiostationer över hela världen!

Bandets senaste album “Swedisko” tar bandets särprägel och egna stil till nya nivåer och har även det belönats med fina recensioner i världsmusikpressen

Medlemmar
Johan Testad – Sång och gitarr
Jonas Runefelt – Domra och sång
Martin Kjellgren – Slagverk och sång
Emil Rotsjö – Fiol och sång
Hiroko Nishikawa – Saxofon och sång
Sergiusz Markowski – Dragspel och sång
Anton Svanberg – Bastuba

Här kan du köpa biljett!

Materbjudande: julinspirerad 2-rättersmeny, med dessertbuffé 495:-/person och hotellet bjuder på glögg vid ankomst! Vill du boka mat gör du det direkt på info@lerdalshojden.se, 0248-51150.

I samarbete med Hotell Lerdalshöjden med stöd av Bilda Mitt.

Laddar Karta...

Datum/Tid
Datum: 11 december 2020
Tid:20:00 - 22:00

Plats
Hotell Lerdalshöjden

Typ av evenemang

Back To Top