fbpx
skip to Main Content
Foto På Per Gudmundson & Bengan Janson

Förköp stängt men biljetter finns i entrén: Per Gudmundson & Bengan Janson


Välkommen på en helkväll på restaurang Dalen i Sörsjön – du får såväl mat som musik, om du vill. Eller så nöjer du dig med musik. Kvällens upplägg är att mat serveras från 17.30-20.00 och konsert på scen från kl. 20. 

Per Gudmundson & Bengan Janson

Här har ni två musikanter som efter flera decenniers nosande på varandra nu gjort slag i saken och inlett en brinnande musikalisk relation. Bengan Janson trivs i de flesta musikaliska sammanhang, från jazz till klassiskt och folkmusiken har varit en hörnsten i musicerandet sedan 1989. Per Gudmundson har sin musikaliska bas i Rättviks rika folkmusikmylla. Som spelman på fiol och säckpipa och del av Frifot har Per en lång och slingrande musikerbana. I juni släppte de första plattan som spelmansduo.

Deras musikaliska banor korsades pga Björn Ståbi och deras gemensamma platta Hjeltamôs är en hyllning till spelkamraten.

Matpaket med varmrätt o dessert och konsert för 445kr, du kan välja mellan kött, fisk o vegetariskt:

  • Entrecote/ Älvdalslax/ bakad rotselleri med krossad vitlökspotatis, semibakade tomater, haricovertes och brynt örtsmör
  • Äppelpaj med vaniljsås

Om du “bara” vill gå på konsert så kostar den 150kr.

BOKA HÄR

Vill du prata med Restaurang Dalen: 0708-726668

Kvällen är ett evenemang under Musik för fler i Malung-Sälens kommun och under en hel vecka har du möjlighet att ta del av musik av olika slag, runt om i kommunen. Musik för fler drivs av Musik i Dalarna, Dalapop och Folkmusikens hus.

I samarbete med studieförbundet Bilda

Karta Otillgänglig

Datum/Tid
Datum: 31 maj 2023
Tid:20:00 - 22:00

Typ av evenemang

Back To Top