fbpx
skip to Main Content
Foto På Kolonien

OBS nytt datum: Kolonien


Ordet Kolonien kommer från latinet “Colonia”, vilket betyder odlaren och brytaren av nya grunder. Men i Sverige är det en term för kommunal trädgårdsskötsel , en kolonilott, ofta strax utanför städerna. En koloni är några kvadratmeter mark där stadsmänniskor kan odla lite grönsaker eller blommor och skapa en fristad från stadslivet.

”Det här Koloni-konceptet sammanfattar vad bandet betyder för oss väldigt bra. Ett slags heligt utrymme där vi kan låta saker växa, oavsett om det är musik, samtal eller oss själva. Vi försöker bryta ny mark musikaliskt och odla en ny historia att växa in i.”

2021 firade Anna Möller, Arvid Rask, Erik Rask och Mischa Grind sitt 10-årsjubileum genom att släppa sitt tredje album!

Skivan är en hyllning till hemmet och naturen runt det, som ett uttrycker, ett wake up call. Högt och tydligt. Sår i jorden, hyggesskogar och förlust av arter. Det är inte längre breaking news att vi måste förändras, att det behövs en omställning. Men hur förvandlar vi den intellektuella kunskapen till känslor förankrade i våra hjärtan? Behöver vi verkligen att vårt eget hus brinner innan vi ser röken stiga upp?”

BOKA HÄR

Turnén görs i samarbete med Kulturförvaltning Gävleborg med stöd av Bilda Mitt.

Laddar Karta...

Datum/Tid
Datum: 08 april 2022
Tid:19:00 - 20:30

Plats
Folkmusikens hus

Typ av evenemang

Back To Top