fbpx
skip to Main Content
Täpp Ida Almlöf

Slutsåld: Musik i paviljongen – Täpp Ida Almlöf – en mästerspelman


I Rättviks magiskt vackra societetspaviljong får du möjlighet att uppleva en exklusivt nära konsert. Här bjuds på fantastisk traditionsmusik av Rättviks storspelman Täpp Ida Almlöf. Täpp Ida är en av vår tids främsta traditionsbärare av Bingsjölåtar. Detta uppmärksammades på Dalecarlian Music Awards 2024 där Täpp Ida välförtjänt vann kategorin “Årets folkmusik”.

Tidigare har hon även erhållit bland annat Spelstinamedaljen som traditionsbärare och förebild. Hon är både genom sin musik och sin person en stor inspiratör och ledare för spelmän i alla åldrar och är idag en av spelledarna i Rättviks spelmanslag. Hon spelar också med välkända grupper som Systerpolskan och Gässbikôllor. Här får vi möjlighet att möta henne som solist under en finstämda stund i denna grönskande oas i Stämmoveckans intensiva folkmusikmanifestation.

Entré: 200:-
FMHmedlem: 180:-
Student: 50:-

Societetspaviljongen ligger mitt emot Rättviks kulturhus, gå över bron så ligger det på vänster sida. I paviljongen finns begränsat antal platser. Boka din plats med en gång!

I paviljongen finns begränsat antal platser. Boka här!

Stämmoveckan Logo

Konsert under Stämmoveckan

Laddar Karta...

Datum/Tid
Datum: 06 juli 2024
Tid:13:00 - 14:00

Plats
Rättviks societetspaviljong

Typ av evenemang

Back To Top