fbpx
skip to Main Content
Foto På Jill Ann Johnson

Kurs i balkansång – Leksand


Kurs i balkansång med Jill Ann Johnson

En chans att utforska balkansångens mysterier – sjunga i olika rytmer och skalor på olika språk – och utveckla din egen röst. Det är bra om du har lite erfarenhet av att sjunga på gehör och på andra språk samt att du provat på lite balkansång. Viktigast är dock att du gillar att sjunga och kanske utmana din röst lite.

Vi gör en grundlig genomgång av olika genrer, röststilar och röstvanor och sjunger genom Balkanhalvön, från enstämmig till flerstämmig sång.

Jill Ann Johnson sjunger musik från hela balkanhalvön och har studerat balkansång i USA, Bulgarien, Kroatien, Rumänien, Serbien och Makedonien.

Hon ledde sin egen balkankör i Amerika i 14 år och har länge arbetat som balkansång- och röstcoach. Hon sjunger som solist men är också medlem i Stockholms Bulgariska Damkör samt Siljansbygdens balalaikor. Hon arbetar dessutom som musiketnolog.

Alla är välkomna!

•    9 gånger
•    Start 3/9 därefter jämna veckor .
•    kl. 18.30–20.30
•    Kursavgiften är 1200 kr per person. Är du medlem i Folkmusikens hus (vilket du kan bli i Folkmusikens hus webbutik) så är kursavgiften 1000 kr. Gäller även dig som samarbetar med Bilda på något vis. Om du är student kostar kursen 600 kr.

Vill du veta mer, kontakta mig gärna!
Anmäl dig till mig via e-post: JillAnnTina@gmail.com
eller via telefon: 070 742 2380 Swisha kursavgift till samma nummer,
eller anmäl och betala här i webbutiken.

Bra att veta: Jag ger samma kurs i Falun. Både Faluns and Leksands grupp sjunger tillsammans med samma repertoar. Vi uppträder tillfälligt som BalkanKurbits.

Kursstart: Tisdag 3 september kl 18.30-20.30
Kurslokal: Leksand, Kreativa huset, Kyrkallén 8
Antal deltagare: minst 5 – max 30

Anmäl dig här!

Kursen arrangeras med stöd av Bilda Mitt.

Laddar Karta...

Datum/Tid
Datum: 03 september 2019
Tid:18:15 - 20:15

Plats
Kreativa huset

Typ av evenemang

Back To Top