fbpx
skip to Main Content
Foto På Ishmani

Ismahni, Daniel & Livet


När Björkberget i vackra Siljansnäs lyser som mest i rött och guld möts tre färgstarka kreativa musiker med världen i sina händer på hotellet i Siljansnäs. Folkton varvas med klassisk musik, grooves och atmosfäriska ljudlandskap. Salt och sött, skirt och skitigt, strängar, stråk och sång.
Konserten ingår som en del i en yogakurs där den som vill får möjlighet att utöva yoga till livemusik samt utforska rösten i röstyoga! Kursen håller till på Naturum.

Mer info: www.yogobe.com/se/events/yoga-musik-siljansnas

Ismahni – harpa och sång

Ismahni skapar gränsöverskridande konserter där hon kombinerar klassisk musik, rytmik och improvisation till en självklar helhet. Hennes varma, estetiska uppenbarelse och förmåga till närvaro på scenen trollbinder publiken.

Daniel Wejdin – kontrabas
En kreativ och intuitiv konstnär, improvisatör och låtskrivare med båda fötterna djupt rotade i jorden och hela universum i sina händer. Du kan ha sett honom med Kultiration, Marcus Berg Markandeya, Àra, First Aid Kit, Kaja, Räfven och Volodja.

Livet Nord – quinton
Livet rör sig i gränslandet mellan olika genrer och är fast medlem i bl.a. New Tide Orquesta och Kaja. Hon har medverkat i ett otal projekt och föreställningar. 2015 utsågs hon till Årets Artist på Folk- och världsmusikgalan.

Tid: Kl.19.30
Entré: 100 kr (gratis upp till 18 år).
Boka gärna bord: info@siljansnashotell.se, 0247-233 00.
I samarbete med Folkmusikens hus.
Laddar Karta...

Datum/Tid
Datum: 06 oktober 2018
Tid:19:30 - 21:00

Plats
Siljansnäs hotell

Typ av evenemang

Back To Top