fbpx
skip to Main Content

Gränsland Dala-Floda


Missa inte årets mysigaste helg med massor av kurser att välja mellan inom låtspel, vissång, dans, hantverk och kroppsbalans. Dessutom boende på underbara Dala- Floda värdshus, god mat, härlig natur och massor med trevligt folk!

Allt detta är möjligt i en unik kombination under Kristihimmelsfärdshelgen 30 maj -1 juni. Tag chansen att boka in dig på kurser för våra främsta traditionsbärare inom folkmusik, visa, dans och hantverk från Västerdalarna och Norge. Det kommer att finnas massor av  kurser att välja mellan.

Kurserna pågår till lördag kväll fram till kl 18.00 men efter middagen händer mycket mer! Det blir dans i studion, buskspel, visstuga, mingel natten lång!

Värdshuset och Dala-Floda herrgård öppnar alla utrymmen för kurser, dans, visstugor, god mat och boende till ett oslagbart pris. Dala- Floda värdshus är ett ekologiskt och kravmärkt hotell och restaurang.

Samarbetar du med Bilda?
Är du ledare eller medlem i ett Bilda-band har du möjlighet att få vara med på Gränsland Dala-Floda som ledarutveckling utan kurskostnad. Hör av dig till din Bilda-konsulent för att få veta mer och se om du kan få en av ledarutvecklings-platserna.

Här anmäler du dig!

Varmt välkomna hälsar Anna-Karin Jobs Arnberg och Maria Sjögren
I samarbete med Dalarnas spelmansförbund, Folkmusikens hus och Studieförbundet Bilda Mitt

Laddar Karta...

Datum/Tid
Datum: 30 maj 2019 - 01 juni 2019
Tid:Hela dagen

Plats
Dala-Floda Värdshus

Typ av evenemang

Back To Top