fbpx
skip to Main Content
Fiol Detalj

Fortsättningskurs på fiol med Maria Jonsson


Här är kursen för sig som spelar fiol men bara lite grand. Du bör ha spelat i ett år eller så har du kanske spelat en del för länge sen. Det här är kursen för dig som är vuxen och tycker att du har behöver hjälp med stråkföring, intonation och annat kul och som vill uppleva stämmonatten med en fiol under hakan eller det magiska allspelets njutning. Helst till sommaren!

Instruktion och vägledning får du av spelman, teatermusiker och fiolpedagog Maria Jonsson. Maria har de senaste året turnerat flitigt med barnföreställningen Långt bort i skogen. Hon återfinns också i en rad konstellationer som t ex duo med Daniel Pettersson, i Timber, Namo och i duo med Ian Carr.

Kursen pågår sex tisdagar i vår med start 10/1, följande datum är 24/1, 21/2 (i annan lokal MiD kl 19.00), 7/3, 28/3 och 2/5.

Kursstart: Tisdag 10 januari kl 18.00-19.30
Kursslut: Tisdag 2 maj
Kurslokal: Nybrokyrkan, Promenaden 35 i Falun
Sista anmälningsdag: 9 januari
Max antal deltagare: 14

Kursavgift: 1500:-
FMHmedlem eller Bildasamarbete: 1350:-

Anmäl dig här!

Är kursen fullbokad kan du sätta upp dig på reservlistan genom att skicka ett mejl till oss.

OBS! Om du betalar kursdeltagande för fler än dig själv, är det viktigt att du laddar ner blanketten nedan och fyller i personuppgifter för dessa. Du kan fylla i den direkt på skärmen och mejla den till oss eller skriva ut och posta. Tack för din hjälp!

Kurs i samarbete med Bilda GävleDala

Maria Jonsson, fiolkurs
Laddar Karta...

Datum/Tid
Datum: 10 januari 2017
Tid:18:00 - 19:30

Plats
Nybrokyrkan

Typ av evenemang

Back To Top