fbpx
skip to Main Content
Foto På Maria Jonsson, Fotograf Peter Floyd

Onlinekurs: Fiolkurs för vuxna nybörjare fortsättning.


Det här är en kurs som vänder sig till dig som kan grunderna i fiolspel men som fortfarande är ganska nybörjare. Du kanske har gått nybörjarkursen på Folkmusikens hus under Musik vid Siljan t ex.

Under den här online-kursen kommer vi att jobba med teknikövningar och låtspel och du kommer att få verktyg för hur du kan öva och utveckla ditt fiolspel på egen hand. Kursen kommer att pågå under tre förmiddagar och under en del av den tiden kommer du att få jobba enskilt med övningar som du får via pdf och filmer.

Lärare är Maria Jonsson som är frilansmusiker och fiolpedagog. Hon har lett nybörjarkurser i fiolspel för vuxna under flera år. Hon är känd från bland annat barnföreställningen ”Långt bort i skogen” och spelar i många olika sammanhang som t ex gruppen ”Ian Carr & The Various Artists”.

För att kunna delta i kursen så behöver du förutom en fiol även en dator och bra uppkoppling. Online-lektionen kommer att vara via zoom och ni kommer innan kursen att få instruktioner hur man laddar ner appen. Vi kommer även att göra ett test innan kursstarten.

Anmäl dig här senast den 25 juni 2020.
Efter anmälan skickas info om hur du laddar ner Zoom på din dator eller mobil. När det blir dags för kursen kommer du bjudas in via länk av Maria.

Fotot på Maria är taget av Peter Floyd

Kurs i samarbete med Bilda Mitt

Karta Otillgänglig

Datum/Tid
Datum: 29 juni 2020 - 01 juli 2020
Tid:09:00 - 12:00

Typ av evenemang

Back To Top