fbpx
skip to Main Content
Foto På Ethno On The Road

Ethno on the road


Tio platser och nästan tjugo konserter/workshops väntar när Ethno On The Road i september ger sig ut på ännu en sverigeturné, två veckor lång. Fem deltagare från sommarens Ethno är utplockade och får resa iväg med de rutinerade ethnoledarna Susanne Lind, fiol och sång och Peter Rousu, bas och gitarr (saknas på bilden).

Årets grupp består i övrigt av Juliana Maria Da Cunha, sångerska från Brasilien, Maimu Jögeda, dragspelare från Estland, Majd Douchi, flykting från Syrien, oudh (med stöd från Songlines), och svenska deltagarna Sofia Thålin, slagverk och Elias Bremer, saxofon.

Turnén börjar på höststämman Låtar På Gränsen i Sälen lördag 23/9 och fortsätter sedan med konsert och workshop i Mora 25/9, konsert i Västerås 26/9, skolkonserter plus en offentlig konsert på Folkmusikens Hus i Rättvik 27/9 och workshops i Leksand 28/9. Dalaveckan avslutas i Leksands kulturhus kl 12 30/9 (invigning av utställning) och kvällskonsert på Lyran i Skattungbyn. 1/10 blir det sannolikt en eftermiddagskonsert i Katrineholm, 2-3/10 konserter och workshops i Skara och Skövde och så grande finale med skolkonserter och en offentlig konsert på Stallet i Stockholm 4/10. Mer detaljer om konserterna kommer.

Ethno On The Road är ett sätt att ge några av ethnodeltagarna en chans att spela ihop lite mer samtidigt som vi sprider Ethnos musik och idé till andra platser än sommarlägrets.

Majd Douchi kommer eventuellt att ersättas eftersom han i dagarna ska börja ett nytt jobb.

Köp biljett här!

I samarbete med Bilda Mitt med stöd av Kulturrådet.

Laddar Karta...

Datum/Tid
Datum: 30 september 2017
Tid:19:00 - 20:00

Plats
Skattungbyns bystuga

Typ av evenemang

Back To Top