fbpx
skip to Main Content

EthnoFest!

Ethno fyller som bekant 30 år i år. Detta skulle ha firats med buller och bång i Rättvik i somras men det satte förstås Coronan stopp för. Men lusten att fira Ethno lyckades pandemin inte takål på, så nu blir det ett 31-årsjubileum nästa år i stället – 9-10 juli i Rättvik. Två dagar med konserter, workshops, film, utställningar, jam och mycket, mycket annat.

Nu är biljetterna släppta och det är en snabbhetsrabatt på de olika festivalpassen fram till årets slut. Passa på med andra ord – och skulle pandemin sätta stopp för jubileet en gång till så får du förstås pengarna tillbaka.  Frifot, Världens Band och Spöket i köket är några av de artister som kommer till konserterna.

Festivalbiljetter går att köpa här i Folkmusikens hus webbutik. Har du en koppling till Ethno som gammal deltagare, volontär, ledare eller annat så kan du få specialrabatt genom att klicka HÄR. Och om du är 17-25 år och vill gå på Ethnolägret 1-8 juli så kommer du förstås att få möjlighet att stanna över festivalen för en mycket billig penning.

Mer om programmet hittar du på www.ethnofest.se.

Back To Top