skip to Main Content

UngtFolk-läger på Stiftsgården

Pga Corona-viruset har lägret fått ta nytt sikte på hösten och vi har bokat Stiftsgården 14-15 november och hoppas vi får träffas då istället. Nedan kvarstår informationen från vårens planerade men inställda läger.

 

Välkommen på läger 9-10 maj 2020!

En av de mest uppskattade aktiviteterna inom UngtFolk är lägret på Stiftsgården i Rättvik. Här blandas intensiva spelpass med god mat, lek och korvgrillning. Lägret börjar kl 10:00 lördagen 11 maj. Under två dagar får vi träffa spelsugna lärare och allt avslutas med en konsert i kapellet kl 14 på söndagen innan man åker hem med kappsäcken proppfull med nya låtar. I år kommer vi göra en utflykt till Folkmusikens hus och gå på konsert med Lena Jonsson Trio!

Nedan kan du anmäla dig till lägret. Kursen kostar 500 kr om du är medlem i Dalarnas spelmansförbund och 700 kr om du inte är det. I avgiften för lägret ingår mat, boende och undervisning. Här kan du bli medlem: Bli medlem

Vi bor i våningssäng i Stiftsgårdens fina lägergård och man får ta med sig egna lakan och handduk. Lägret riktar sig till dig som är 8-18 år och för samtliga deltagare gäller att du kan hantera ditt instrument och att du är beredd att lära dig på gehör, genom att lyssna/titta/härma. Du kommer att få med dig noter hem från lägret men det är också bra att ha med något att spela in på!

Anmäl dig i formuläret nedan senast 8 april!

  Jag vill vara övernattande förälder

  NybörjareMedelAvancerad


  Glutenfri kostLaktosfri kostVegetarisk kost  Ja, jag godkännerNej, jag godkänner inte


  Jag godkänner


  Back To Top