fbpx
skip to Main Content

Här anmäler du dig till kurs med Lena Jonsson Trio

Välkommen till Kulturhuset Tio14 i Falun och en kurs med prisbelönta Lena Jonsson Trio! Lena (fiol) spelar traditionell och nyskriven folkmusik med djupa rötter i Hälsingland, Skandinavien, Frankrike, USA och fler spännande musikaliska platser. Tillsammans med sina mångsidiga medmusikanter Erik Ronström (gitarr) och Krydda Sundström (bas) kommer de lära ut både amerikanska och egenskrivna låtar från deras album som vi sedan spelar upp för Folkmusiknattas besökare på kvällen.

Kursen är gratis. Alla instrumentalister med folkmusikintresse (13-20 år) är välkomna! Det är bra om deltagaren har goda förkunskaper i att spela sitt instrument. I anmälningsformuläret anger du om du vill vara med i gruppen som spelar melodi med Lena eller om du vill vara med i kompgruppen med Erik.

Vi kommer bjuda alla deltagare på en matig macka, ange nedan om du har behov av särskild kost. Kursen avslutas med ett uppspel på scenen på Folkmusiknatta och vi räknar med att vara klara senast 20:00.

covid-19
Kursen genomförs med hänsyn till den rådande pandemin. Vi håller oss och er uppdaterade om förändringar som kan påverka genomförandet av kursen. Inför kursstart får du ett välkomstbrev med information om hur vi motverkar smittspridning.

OBS! Anmälan stänger 5 november.

Kursen är en del av UngtFolk’s verksamhet och arrangeras av Dalarnas spelmansförbund och Folkmusikens hus i samarbete med Studieförbundet Bilda Mitt.

Välkomna!

Kursanmälan


  Melodikurs (Lena)Kompkurs (Erik)
  Ja tack, jag vill ha macka!  Jag vill spela kl 19  Ja, jag godkännerNej, jag godkänner inte


  Jag godkänner


  Back To Top