skip to Main Content

Här anmäler du dig till Leksands musikverkstad 3 juli 2021

Uppdaterad 2021-06-18

Välkommen till en heldag med Hoven Droven för unga som gillar eller är nyfikna på folkmusik i åldrarna 6-17 år!

Alla instrument är välkomna! Det är bra om deltagaren har grundläggande förkunskaper i att spela sitt instrument. Vi räknar med att man kan packa upp och hantera sitt instrument själv, att man kan spela melodier eller kompa och är beredd att lära sig på gehör.

Vi har för avsikt att filma kursuppspelningen och klippet kommer bland annat användas i Bingsjöstämmans sändningar på nätet onsdagen den 7 juli. Kursen är gratis och pågår 10:00-18:00 lördag 3 juli med registrering och instrumentstämning 9:30.

covid-19
Kursen genomförs med hänsyn till den rådande pandemin, därför har vi i år bestämt att alla tar med sin egen korg med all mat ni behöver under dagen så minskar vi gemensamma kontaktytor. Definitivt beslut om vi försöker genomföra dagen tas 23 juni. Om deltagarantalet måste begränsas kan först-till-kvarn-principen komma att tillämpas, så anmäl dig på en gång! Om dagen kan genomföras utomhus kommer detta vara förstahandsvalet. Vi kommer använda tält för att kunna söka skydd utan att gå inomhus men vi jobbar vidare med alternativ för om det är riktigt dåligt väder. Antalet åhörare i form av föräldrar och anhöriga kommer också behöva begränsas. Vi återkommer med hur man gör för att anmäla sig som åhörare vid kursavslutningen. Vi garanterar att åtminstone en anhörig per deltagare ska få plats. Ytterligare detaljer om hur dagen genomförs kommer framöver.

OBS! Anmälan stänger 28 juni kl 16:00. Kursen är nästan full men om du anmäler dig och inte får plats så får du stå på reservlistan.

Leksands Musikverkstad är en del av UngtFolk’s verksamhet och arrangeras av Dalarnas spelmansförbund och Folkmusikens hus i samarbete med Leksands spelmansstämma, Studieförbundet Bilda Mitt och Leksands kommun.

Välkomna!

Kursanmälan    NybörjareMedelAvancerad    Ja, jag godkännerNej, jag godkänner inte    Ja, jag godkännerNej, jag godkänner inte

    Jag godkänner


    Back To Top