fbpx
skip to Main Content

Länskulturdagen arrangeras av de regionalt finansierade kulturverksamheterna i Dalarna inom film, musik, teater, dans, hemslöjd, litteratur och kulturarv. I år bjuder vi in till en utbudsdag där du kan ta del av film, föreställningar, spoken word, workshops och mycket annat.

Se upp under lunchen! Musiköverfall! Var på er vakt!

Anmälan är nu stängd för Länskulturdagen Dalarna – Barn & Unga den 23 oktober på Kulturhuset Tio14 i Falun. Entrén öppnar 08:15 med drop-in-fika och programmet startar 09:00.

Anmälan workshop
Du kommer kunna skriva upp dig på lediga platser på workshop när du kommer till Kulturhuset Tio14. Vi erbjuder också möjlighet att förboka ett begränsat antal platser till varje workshop. Vår målsättning är att skapa en samlad lista med förbokningar från varje kommun så vi kan fördela platserna så bra som möjligt. Vi kommer skicka ut ett separat anmälningsformulär senast en vecka innan Länskulturdagen till den som utsetts till anmälande ombud från varje kommun.

Elevkulturombud (EKO)
Vi vill såklart att så många EKO som möjligt besöker Länskulturdagen och får ta del av programmet. Det är också viktigt att elevkulturombud från alla kommuner med EKO-system får plats på dagen vilket gör att vi har begränsat antalet garanterade elevplatser per kommun. Du som är samordnare anmäler elever och fyller vid behov på med reserver tills vi vet om de ryms. (Alla kommuner fyller förmodligen inte sin kvot.)

Anmälan är stängd – kontakt

Back To Top