fbpx
skip to Main Content
Banner kallstämman

Här kan du anmäla dig till DUS resa till Järvsö 11 mars. Det blir en lång och häftig dag med vilda djur, nya spelkamrater från Gävleborg och ett framträdande på Kallstämman.

Det kommer mer detaljer under tiden fram till resan. Räkna med att det blir en tidig morgon och sent hem igen, mer eller mindre beroende på vart i Dalarna du bor. Vi räknar med att fixa färden för alla, i stor- eller småbuss, och meddela vilka platser för upphämtning som blir aktuella (när vi ser vilka som ska åka med).

Efter vi har besökt djurparken Järvzoo kommer vi träffa ett gäng unga spelmän från Gävleborg som lärt sin nån av DUS-låtarna. Vi kommer spela ihop oss med dem och göra ett ungt allspel när Kallstämman drar igång på kvällen.

Maten under dagen kommer bli en kombination av matsäck, grillkorv, serverad mat och fika. Du kommer få detaljerna runt detta innan resan.

Förberedande repetition – 12 februari
För att vara i riktigt bra spelform när vi åker till Hälsingland så kommer vi ha en repdag i Mora den 12 februari, på Rosa huset där Kulturskolan Miranda håller till. Om du inte kan vara med den dagen skriver du det i meddelandefältet i anmälan. Träffen pågår 13-17, innehåller en smörgåsfika och avslutas med en uppspelning för föräldrar och vänner där vi kanske får sällskap av några fler unga spelmän.

Anmäl dig senast 25 feb
    Mat och fika kommer att serveras på plats i Järvsö. Ange om du har någon allergi eller annat önskemål om kost (exempelvis vegetarian).

    [Välj ett av alternativen]

    Ja, jag godkännerNej, jag godkänner inte


    Jag godkänner


    Back To Top