skip to Main Content

Funktionärer – Välkomna åter 2021!

Vill du vara med och göra Folkmusiknatta möjlig? Du kan i formuläret nedan anmäla intresse att vara med i funktionärsstaben. Som funktionär får du en fri entré till hela Folkmusiknatta inklusive Förnatta på Geschwornergården fredag kväll. Dessutom ingår sovplats i masslogin både fredag och lördag natt.

Som Funktionär gör du ett 2-timmarspass under någon av Folkmusiknattas aktiviteter. Det kan t ex vara som dörrvakt på masslogin eller in till någon av våra scener, ta emot artister, vara logevärd eller hjälpa till vid ”Natta på stan” under lördagen, etc.

Om du är intresserad av att vara Nattvakt på masslogin så får du, förutom ovanstående, en lön. För att kvalificera dig som nattvakt ska du vara 18 år eller äldre, vara nykter under ditt arbetspass och skriva på ett kontrakt med oss som håller i masslogin. Det finns två nattpass om 4 timmar per natt som kan bli ditt arbetspass, 23:00-03:00 och 03:00-07:00. För detta erbjuder vi 150 kr/timme, alltså 600 kr per pass. Du kan jamma eller kolla på film, knyppla eller lösa korsord, huvudsaken är att du är vaken och har ansvar att ta kontakt med oss om något händer under natten.

Anmälningformulär


    Jag vill vara funktionär dag-/kvällstid under Folkmusiknatta i Falun.Jag anmäler intresse att arbeta som nattvakt på masslogin. Jag är 18 år eller äldre och kommer vara nykter under mitt arbetspass.


    Fredag kvällLördag morgonLördag dagLördag kvällSöndag morgon


    Jag godkänner

    Back To Top