fbpx
skip to Main Content
Hallingkurs

Kurs på Folkmusiknatta: Dansa Halling


Det här är en kurs som vänder sig till alla, bara man är villig att bli lite svettig. Och kanske är beredd på lite träningsvärk i benen. Halling är en solodans som ursprungligen dansats av män och är mycket rörlig, rolig och akrobatisk. Det är också en dans som passar väldigt bra att hitta ditt eget sväng och din egen dansbalans i. Alla är välkomna och passa på att utmana dig själv!

Magnus Samuelsson är folkdansare och fd konstnärlig ledare på Musikkonservatoriets dansarutbildning. Han har också varit med i projektet RESiDANS och jobbat i flera uppsättningar som dansare och koreograf med Dalateatern.

Kurstid: Lördag 11 november kl 14-17

Här kan du anmäla dig!

Folkmusiknatta är Dalarnas roligaste inomhusstämma/festival med musik från fyra scener. Programmet för årets Folkmusiknatta växer fram så smått under närmaste tiden men klart är att det blir Spelmän på stan under lördagens eftermiddag med såväl underhållning i Faluns gallerior samt jam på tre pubar och restauranger.

Under dagen blir det också Unga folkmusiknatta och workshops eller längre kurser i spel, dans och sång och under kvällen blir det final i tävlingen Årets unga folkmusikband.

Folkmusikens hus i samarbete med FaluFolk musik & dans samt Bilda Mitt.

Laddar Karta...

Datum/Tid
Datum: 11 november 2017
Tid:14:00 - 17:00

Plats
Kulturhuset tio14

Typ av evenemang

Back To Top